All4 Events & Entertainment nu dealer van SafetyBloxx

Met plezier kondigen we onze samenwerking met All4 Events & Entertainment aan, als dealer van onze SafetyBloxx. All4 Events & Entertainment, kortweg bekend als A4E, is een gerenommeerde specialist op het gebied van verkoop en verhuur van alle soorten facilitaire voorzieningen voor evenementen.

Over A4E

A4E is een bekende en zeer ervaren partij op het gebied van de inrichting en organisatie van evenementen. Zo leveren ze alle toebehoren voor evenementen als concerten, beurzen, sportevenementen, festivals, jazzconcerten, televisieprogramma’s en filmopnames. Onder hun opdrachtgevers zijn promotoren, televisie- en filmproducenten, organisatiebureaus en productiebedrijven. A4E biedt het gehele scala aan diensten voor de organisatie en realisatie van evenementen. Ze kunnen de complete op- en afbouw van de locatie coördineren en uitvoeren. Bovendien leveren ze ook alle bijbehorende aankleding zoals theaterdoeken, decors, tribunes, podia, tenten en overige facilitaire voorzieningen.

Samenwerking met andere partijen

Om de diverse opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft A4E samenwerkingsverbanden met meerdere speciaal geselecteerde bedrijven. Elk van deze bedrijven heeft specifieke expertise en ervaring op het gebied van evenementen in huis, zodat de behoefte van de opdrachtgever optimaal kan worden ingevuld. Door dit brede en sterke netwerk en hun eigen jarenlange ervaring kan A4E de opdrachtgever 24/7 volledig ontzorgen en zijn ze een betrouwbare partner voor ieder evenement.

A4E en SafetyBloxx

Het beschermen van bezoekers van evenementen tegen ongewenst verkeer en andere calamiteiten vraagt om een veilig, maar ook sfeervol antwoord. Onze robuuste, multifunctionele maar ook mooie SafetyBloxx vormen vanaf nu een waardevolle aanvulling op de dienstverlening van All4 Events & Entertainment. Organisatoren van evenementen kunnen de SafetyBloxx nu eenvoudig huren als onderdeel van een breder pakket aan diensten van All4 Events & Entertainment. Voor SafetyBloxx betekent deze samenwerking een versterking van onze marktpositie en een groter bereik voor onze vernieuwende en sfeerverhogende betonnen roadblocks. We kijken uit naar een langdurige en prettige samenwerking tussen onze beide organisaties.

Voor meer informatie over evenementen, neem contact op met A4E.

ALL4 EVENTS & ENTERTAINMENT
Kiotoweg 727
3047 BG Rotterdam
Nederland

+31 (0)85 – 4867888
https://a4e.nl

FAQ items aan het laden...