Bij het organiseren van een evenement is het zorgen van een goede evenementenbeveiliging prioriteit. Je wilt je bezoekers een veilig gevoel geven en daadwerkelijk beschermen tegen zaken als ongewenst verkeer. Er zijn diverse manieren om dit te kunnen bewerkstellingen, waarvan het plaatsen van roadblocks de beste vorm van evenementenbeveiliging is op een openbaar of publiek bereikbaar terrein. We leggen je in deze blog uit waarom!

In een eerdere blog op SafetyBloxx schreven we al over de voordelen van roadblocks: ze houden verkeer tegen, zorgen voor een veilig gevoel en maken de afbakening voor zowel bezoekers als niet-bezoekers een stuk duidelijker. Sterker nog: de roadblocks van SafetyBloxx dragen ook nog eens bij aan de sfeer van een evenementen: in tegenstelling tot veel andere roadblocks zijn onze Bloxx alles behalve ‘saai’ en ‘grijs’.

Evenementenbeveiliging in vorm van roadlbocks? Wij helpen je!

Wanneer je graag extra hulp wilt inschakelen voor het realiseren van de beste evenementenbeveiliging, kun je bij ons aankloppen. Wij helpen je graag op weg en denken met veel zaken mee. Laten we eens opsommen wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Wij denken na over strategische plaatsing van de roadblocks
  • Huren is mogelijk, zodat je niet voor één evenement torenhoge kosten maakt
  • Het transport regelen wij: van het plaatsen tot het ophalen van de Bloxx

Zoals je ziet kan SafetyBloxx van begin tot eind helpen bij het realiseren van een goede evenementenbeveiliging met roadblocks.

Vraag vrijblijvend advies!

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee en zorgen samen voor de beste evenementenbeveiliging!