Als we het hebben over terreinafbakening, denkt men vaak aan grote grijze sfeervolle blokken. Of juist opvallend rood wit gestreepte paaltjes en slagbomen. Dat dat niet altijd zo hoeft te zijn, bewijzen we bij SafetyBloxx: onze betonnen roadblocks zijn uitgevoerd in een sfeervol jasje, waardoor terreinafbakening helemaal niet saai of lelijk hoeft te zijn!

Roadblocks in een sfeervol jasje

Roadblocks hebben als voornaamste doel om ongewenst verkeer tegen te houden. Uiteraard staat dit aspect ook bij SafetyBloxx hoog in het vaandel. Echter wil het oog ook wat, in in onze opinie.

In tegenstelling tot standaard roadlbocks, zijn onze Bloxx uitgevoerd in verschillende vriendelijke kleuren. Hiermee wordt de sfeer binnen het terrein versterkt, in plaats dat de roadblocks zorgen voor een afbreuk hiervan.

Boost voor de sfeer op een terrein

Of het nu gaat om een festival, een kermis of een gezellig evenement: je wilt altijd zorgen voor een gezellige sfeer! Bezoekers een tevreden en veilig gevoel geven staat op nummer één! Met onze Bloxx gaat dat goed komen: naast het tegenhouden van ongewenst verkeer door strategische terreinafbakening, kunnen de roadblocks ook gebruikt worden als zitmeubel.

Vraag informatie aan over onze Bloxx

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een specifiek terrein waar jij een festival of evenement gaat organiseren? Vraag dan vrijblijvend informatie aan over onze roadblocks huren en laat ons met je mee denken. Wist je dat wij ook het vervoer geheel uit handen nemen en meedenken bij het strategisch positioneren van de roadblocks? Stuur ons een berichtje!