Bij het organiseren of opzetten van een evenement dien je rekening te houden met een goede veiligheid van zowel bezoekers als omwonenden. Een goede vorm van het afbakenen van een terrein om ongewenst verkeer tegen te houden zijn het plaatsen van roadblocks. Deze kunnen op strategische wijze geplaatst worden om daarmee duidelijk, veiligheid en afbakening van het terrein te waarborgen. Dit heeft zowel een positief en veilig impact op bezoekers als omwonenden. 

Roadblocks: huren of kopen?

In veel gevallen is de periode van een festival of evenement niet langer dan enkele dagen. Het is dan ook de grote vraag of het makkelijker is om roadblocks tijdelijk te huren of om deze af te nemen. Hierbij dien je ook rekening te houden met het feit dat je moet zorgen voor een opslag wanneer je roadblocks koopt en deze telkens opnieuw dient te vervoeren. Het kan in veel gevallen slimmer zijn om te kiezen voor roadblocks huren voor evenementen.

SafetyBloxx maakt tijdelijk roadblocks plaatsen makkelijk

Bij SafetyBloxx bieden we mogelijkheden voor het tijdelijk gebruik maken van robuuste roadblocks. Onze eigen Bloxx zijn gemaakt voor het tegenhouden van ongewenst verkeer en zorgen, in tegenstelling tot veel andere betonnen roadblocks, voor een sfeervol plaatje. Onze roadblocks zien er namelijk vriendelijk uit en kunnen daadwerkelijk bijdragen aan de sfeer van een evenement of festival!

Wij zorgen voor het transport en de plaatsing

Niet alleen maken wij het huren mogelijk, wat aantrekkelijk kan zijn voor tijdelijk roadblocks plaatsen. Wij zorgen namelijk ook voor het transport en nemen de plaatsing geheel uit handen. Sterker nog: wij gaan met je om de tafel om samen te kijken wat goede en strategische plekken zijn om de roadblocks te plaatsen.

Meer weten over onze Bloxx?

Als je meer te weten wilt komen over onze aanpak kun je altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee en nemen veel zaken rondom tijdelijk roadblocks plaatsen uit handen. Op die manier kun jij je focussen op wat écht leuk is bij het organiseren van een evenement of festival!