Roadblocks zijn vandaag de dag steeds belangrijker bij evenementen. Met roadblocks, ook wel bekend als wegblokkades, kan een weg volledig versperd worden voor verkeer. Vooral bij evenementen is dit een veilige manier voor het beschermen van bezoekers. Bij evenementen op grote terreinen zijn er vaak verschillende toegangswegen die afgesloten of onbereikbaar dienen te zijn voor verkeer.

Door een of meerdere roadblocks te plaatsen is het voor verkeer praktisch onmogelijk het terrein te bereiken. Bij SafetyBloxx denken we graag met je mee en bieden we oplossingen met vriendelijk ogende roadblocks.

SafetyBloxx: vriendelijke ogende roadblocks

Helaas zijn roadblocks in veel gevallen geen sfeervolle objecten. Uiteraard is de voornaamste reden van het plaatsen van roadblocks de veiligheid van bezoekers. Echter wil je met grote betonnen roadblocks niet het gezellige sfeertje van een evenementen beinvloeden.

Roadblocks met uniek ontwerp

Bij SafteyBloxx bieden we hier een interessante oplossing voor! Met een uniek ontwerp en een aantrekkelijke uitstraling creeer je met onze betonblokken een ware win-win situatie:

  • Je beschermt je bezoekers door bereikbare wegen van het evenemententerrein te versperren
  • De roadblocks kunnen bijdragen aan de sfeer van het evenement

Zo kan er zelfs gezeten worden op de Bloxx van SafeteyBloxx en denken we graag met je mee voor een passende oplossing.

De roadblocks kantelen bij een aanrijding

Naast een unieke uitstraling zijn de roadblocks ook grondig getest voor de kwaliteit van bescherming. De roadblocks zijn zo ontworpen, dat wanneer hier een vrachtwagen tegen aan zou rijden met 40 km/u, de blokken kantelen en hiermee het voertuig direct afremmen.

Roadblocks huren van SafteyBloxx?

Bij SafetyBloxx denken we graag met je mee voor een passende oplossing. Niet alleen bij roadblocks huren: ook het transporteren van de roadblocks en het plaatsen hiervan kunnen wij uit handen nemen.

Neem een kijkje bij de tarieven voor het huren van onze roadblocks en neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.