Een van de veiligste manieren om verkeer tegen te houden is in vorm van roadblocks: grote betonnen blokken die de weg versperren voor ongewenst verkeer. Zo ook tegen terreur: je wilt voorkomen dat bijvoorbeeld vrachtwagens een openbaar terrein kunnen oprijden waar op dat moment een festival of evenement plaatsvindt. Hoe roadblocks tegen terreur kunnen beschermen, maar alsnog kunnen bijdragen aan de sfeer van een evenement? Wij vertellen je graag meer!

Roadblocks houden ongewenst verkeer tegen

Wanneer je een evenement organiseert is roadblocks huren vaak een must. Het terrein dien je goed af te bakenen om ongewenst verkeer tegen te houden. Het is daarbij belangrijk om roadblocks te huren die zichzelf bewijzen en daadwerkelijk verkeer tegen kunnen houden.

Bloxx van SafetyBloxx

Een vrachtwagen die met 40 kilometer per uur tegen onze roadblocks aanrijdt, wordt afgeremd en gestopt. De Bloxx zullen namelijk kantelen en de weg direct versperren om het gebied zo veilig te houden.

Strategische plekken belangrijk tegen terreur

Niet alleen het soort roadblocks is een belangrijke afweging die je dient te maken bij het afbakenen van het terrein. Ook bij het positioneren en plaatsen van de roadblocks dien je goed na te denken over de strategische plaatsing hiervan.

Op het gebied van terreur dien je verder te denken dan enkel de ‘normale’ toegangswegen. Op geen enkele manier dient bijvoorbeeld een vrachtwagen het terrein te kunnen betreden. Denk dus ook aan openbare plekken die via een andere manier alsnog te bereiken zouden kunnen zijn met een voertuig.

SafetyBloxx beveiligt terreinen tegen terreur

Bij SafetyBloxx bieden we veilige opties tegen terreur aan in de vorm van onze Bloxx. Dit zijn fraai vormgegeven roadblocks die niet alleen goed zijn tegen mogelijk terreur, maar ook bij kunnen dragen aan de sfeer. Want zeg nou zelf: een grote grijze betonblok is niet een echte sfeermaker. De Bloxx zijn in een vriendelijk jasje gestoken en zijn zelfs gemaakt om ook plaats op te kunnen nemen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee: met de hoeveelheid, de plaatsing en zelfs het transport van de roadblocks! Neem vrijblijvend contact met ons op!