Op het gebied van beveiliging wordt er constant door ge├»nnoveerd. Denk aan grotere terreinen die bewaakt worden met behulp van drones en een slimme beveiligingscamera die gezichten herkennen. Toch blijken bij het beveiligen van festivals en evenementen roadblocks de voornaamste en veiligste oplossing voor het tegenhouden van ongewenst verkeer. Dat dit ook ‘slim’ kan bewijzen we bij SafetyBloxx!

Slim: roadblocks in vriendelijke uitvoering

Waar betonnen roadblocks normaal gesproken sfeerloze, grijze objecten zijn, zijn de Bloxx van SafetyBloxx een stuk vriendelijker. Met diverse uitvoeringen in verschillende vriendelijke kleuren, zorgen onze roadblocks voor een vriendelijker beeld. Sterker nog: ze kunnen daadwerkelijke bijdragen aan de sfeer van een festival of evenement.

Naast het feit dat ze vriendelijk vormgegeven zijn, kunnen ze ook dienen als zitmeubel. Uiteraard verliezen de Bloxx hiermee geen kwaliteit op het gebied van veiligheid. Zo wordt een vrachtwagen direct afgeremd als deze met een snelheid van 40 kilometer per uur tegen de roadblocks aanrijdt.

Slim: geen zorgen over transport

Waar je als organisator van een evenement of festival ook geen zorgen om hoeft te maken bij SafetyBloxx, is het transporteren en plaatsen van de roadblocks. Het is slim om je als organisator bezig te houden met het regelen van het evenment, in plaats van je druk te moeten maken over het vervoeren, strategisch plaatsen en ophalen van de roadblocks.

Bij SafetyBloxx hebben we veel ervaring en expertise op het gebied van het strategisch plaatsen van onze Bloxx. Wij denken graag met je mee en nemen het complete transport verhaal helemaal uit handen.

Slim: roadblocks huren in plaats van kopen

Tenslotte is de keuze voor SafetyBloxx ook slim om kosten en ruimte te besparen. Waar je bij veel bedrijven met roadblocks de betonnen blokken dient aan te schaffen, kun je ze bij SafetyBloxx gewoon tijdelijk huren. Dit heeft als groot voordeel dat je vaak goedkoper uit bent (een evenement organiseer je vaak niet dagelijks) en je daarnaast geen ruimte hoeft te maken voor het opslaan van de betonnen blokken.

Interesse in onze Bloxx? Wij denken met je mee!

Wil je graag meer weten over onze slimme mogelijkheden en de voordelen van onze Bloxx? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee: van het plaatsen van de betonnen roadblocks tot het vervoer hiervan.