De seizoensfair wint terrein: op steeds meer plaatsen in Nederland organiseert men lifestyle-events en festivals die in het teken staan van het jaargetijde. Streekproducten en bijzondere interieur- en lifestyle-artikelen komen aan bod. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, bijvoorbeeld met foodtrucks en pop-up cafés. Naast alle andere zaken die bij het organiseren van een fair, festival of een ander tijdelijk event komen kijken, is ook het beschermen van bezoekers tegen verkeer een belangrijk aandachtspunt.

Roadblocks voor seizoensfairs

Kenmerkend voor seizoensfairs is dat ze vaak op schilderachtige locaties plaatsvinden, bijvoorbeeld rondom een landhuis, een stadscentrum, een recreatiegebied of een andere historische locatie. Dat vraagt om improvisatietalent voor de organisatie die het evenement plant: looproutes en voetgangersgebieden moeten op korte termijn worden ingericht, maar ook na afloop van de fair snel weer worden verwijderd.

Sfeer en veiligheid naadloos combineren

Seizoensfairs en lifestyle-events zijn bij uitstek evenementen waar bezoekers komen om te ontspannen, te beleven en te genieten. Het is niet wenselijk om mensen op een dergelijk moment te confronteren met onvriendelijk ogende veiligheidsmaatregelen, zoals de bekende grijsbetonnen roadblocks. Tegelijkertijd is de kans op een noodlottig ongeval of zelfs een terroristische actie, hoe klein ook, altijd aanwezig.

Flexibele en multifunctionele betonnen roadblocks

Iedere organisatie heeft de verantwoordelijkheid om bezoekers optimaal te beschermen. Juist dit dilemma staat aan de basis van de ontwikkeling van onze SafetyBloxx. Onze roadblocks zijn bewezen veilig, eenvoudig tijdelijk te plaatsen en hebben een vriendelijke uitstraling. Het innovatieve design maakt dat ze ook te gebruiken zijn als zitbank of meetingpoint. SafetyBloxx kunnen na de opbouw op strategische plaatsen bij de ingang van het terrein worden geplaatst. Ze kunnen ook weer snel worden verwijderd wanneer het event moet worden afgebouwd, zodat het werkverkeer toegang krijgt.

SafetyBloxx: zorgeloos huren en plaatsen van roadblocks

Bent u op zoek naar een oplossing voor het beschermen van uw bezoekers, die geen afbreuk doet aan de karakteristieke sfeer van uw evenement? SafetyBloxx staat voor u klaar. Ons samenwerkingsverband tussen een betonexpert, een allround evenementenbureau en een logistieke partner zorgt dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Onze mooie roadblocks in aantrekkelijke kleurstellingen worden snel geleverd en eenvoudig weer opgehaald na afloop van uw lifestyle-event. Bovendien kunnen wij u assisteren bij het bepalen van de juiste locatie. Wilt u meer weten over het plaatsen van roadblocks bij uw seizoensfair? Neem vooral contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.