Bouwprojecten in bestaande wijken vragen vaak om een tijdelijke oplossing voor het omringende verkeer. Bouwverkeer en ander groot materieel moet op de afgesproken tijd toegang hebben tot de bouwplaats. Tegelijkertijd moeten omwonenden en voorbijgangers wel worden beschermd tegen het toegenomen verkeer en veilig kunnen passeren. Dit is op te lossen door een of meerdere voetgangerszones te creƫren. Deze zijn vervolgens ook weer snel anders in te richten wanneer dit nodig is voor de voortgang van het project.

Goodwill bij omwonenden door aantrekkelijk design

SafetyBloxx zijn aantrekkelijk vormgegeven betonnen roadblocks. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en kunnen looproutes op een vriendelijke manier markeren en beschermen. Bouwprojecten leveren soms aanzienlijke overlast op voor omwonenden. Door ook tijdens de bouw rekening te houden met de belangen en veiligheid van omwonenden en passanten, voorkom je irritaties.

Roadblocks bij wijziging van de infrastructuur

Is er iets gewijzigd in de infrastructuur waardoor gemotoriseerd verkeer ergens niet meer doorheen mag, terwijl ze vroeger gewoon konden doorrijden? Maak dit vroegtijdig kenbaar met goede signalering. Betonnen roadblocks fungeren dan als laatste waarschuwingsteken en als wegversperring.

Tijdelijke wijziging verkeerssituatie bij evenementen

Soms is het nodig om een verkeerssituatie tijdens een evenement tijdelijk te wijzigen. Dranghekken ogen niet erg sfeervol en verwelkomend voor bezoekers en passanten. Bovendien zijn dranghekken niet bestand tegen zwaar gemotoriseerd verkeer. SafetyBloxx ogen prettig, maar achter het toegankelijke uiterlijk gaat wel echter wel een krachtpatser schuil die gemotoriseerd verkeer afremt en halt doet houden.

SafetyBloxx maakt het verschil

De gebruikelijke betonnen roadblocks hebben over het algemeen geen aantrekkelijk uiterlijk. Bovendien zijn ze niet altijd snel te (ver)plaatsen en weer te verwijderen, terwijl dit wel een noodzaak is wanneer evenementen snel opgebouwd en weer afgebouwd moeten worden. SafetyBloxx kunnen snel worden geleverd en zijn flexibel te huren voor gewijzigde verkeersomstandigheden bij festivals, bouwprojecten of bij verbeteringen van de infrastructuur. Door hun prettige uitstraling gaan ze naadloos op in de omgeving en worden ze door bezoekers of omwonenden niet als bedreigend ervaren. Wilt u meer informatie over flexibele plaatsing van onze unieke roadblocks? Neem gerust contact op of vraag direct een offerte aan.