Evenementen hebben in toenemende mate rekening te houden met verkeersveiligheid en optimale bescherming van voetgangers op het terrein. Betonnen roadblocks behoeden bezoekers voor ongewenst verkeer door ongelukken en bezoekers met kwaadwillende motieven, zoals terroristische aanslagen. Hoewel dit soort gebeurtenissen gelukkig zeldzaam zijn, moet u, als organisator van een evenement, op alles voorbereid zijn. Betonblokken om voetgangers te beschermen zijn daarom een onmisbaar onderdeel van een integraal veiligheidsplan.

Draaiboek voor verkeersstromen voor, tijdens en na evenementen

Evenementen bieden bezoekers – als het goed is – een zorgeloze dag met vrienden of familie. Achter de schermen vragen evenementen echter in toenemende mate om voldoende voorbereiding. Een draaiboek, dat is afgestemd op alle veelvoorkomende maar ook uitzonderlijke situaties, is vandaag de dag een must en een voorwaarde voor een succesvol en optimaal veilig evenement.

Timing van het plaatsen van betonblokken

Eén van de onderdelen van een succesvol en veilig evenement is een doordacht plan voor verkeersstromen. Daarbij moet niet alleen rekening worden gehouden met de veiligheid ten tijde van het evenement, maar ook met de mogelijkheden voor opbouw en afbouw van podia, tenten en apparatuur. Flexibel te plaatsen roadblocks kunnen worden geplaatst nadat het grotere materieel is opgebouwd, en kunnen ook weer worden verwijderd voordat de locatie weer bereikbaar moet zijn voor de afbouw.

Roadblocks zonder de sfeer aan te tasten

Bescherming tijdens evenementen moet er zijn, maar niet op de voorgrond staan. Wanneer noodzakelijke bescherming zoals roadblocks zichtbaar is, kan dit bezoekers onnodig verontrusten. Onze SafetyBloxx zijn vriendelijk vormgegeven, multifunctioneel en tegelijkertijd sterk genoeg om op cruciale momenten het verkeer tegen te houden.

Flexibel te huren betonnen roadblocks

Bovendien zijn onze SafetyBloxx ook af te nemen in combinatie met andere diensten en goederen voor eenmalige én terugkerende evenementen. Op deze manier verbinden wij betonexpertise, logistiek en knowhow rondom evenementen en ontzorgen wij u op het gebied van (verkeers)veiligheidsvraagstukken. Door vooraf de plaatsing van betonnen roadblocks goed af te stemmen, is dit deel van het veiligheidsplan goed geregeld. Wij doen meer dan alleen verhuur en plaatsing: we denken ook graag, vanuit onze ervaring, met u mee. Zo worden de roadblocks geplaatst op locaties waar ze optimaal hun werk kunnen doen, zonder de sfeer en het verloop van uw evenement te hinderen.

Meer weten over roadblocks huren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor uw evenement.