Een terrein waar dagelijks voetgangers te vinden zijn, dient goed beveiligd te worden tegen ongewenst verkeer. Hierbij kan er al snel gedacht worden aan hekwerken, paaltjes of andere vormen van wegversperring. De beste keuze is in veel gevallen terreinbeveiliging met roadblocks. Roadblocks zorgen niet alleen voor duidelijke afbakening van het terrein; ze houden ook beter ongewenst verkeer tegen.

Roadblocks van SafetyBloxx stoppen ongewenst verkeer

Terreinbeveiliging is ontzettend belangrijk. Welke invulling het terrein ook heeft: van een kermisterrein tot een openbaar voetgangersgebied, de bezoekers van het terrein dienen te allen tijden veilig te zijn en zich ook veilig te voelen. Met roadblocks bereik je snel een veilige en vooral goede oplossing. Dankzij de vele voordelen van roadblocks, waaronder zorgen voor veilig gevoel, is de keuze voor deze vorm van terreinbeveiliging een goede.

Bij SafetyBloxx bieden onze Bloxx dé oplossing voor terreinbeveiliging met roadblocks. Onze Bloxx zijn gemaakt om ongewenst verkeer tegen te houden: zo wordt een vrachtwagen met 40 kilometer per uur direct tot afgeremd als deze tegen de roadblocks aanrijdt.

Door vriendelijke uitstraling voelen bezoekers zich veiliger

Naast het feit dat de Bloxx getest zijn om het tegenhouden van verkeer, zijn ze uitgevoerd in een vriendelijke jasje. In tegenstelling tot grote robuuste roadblocks als terreinbeveiliging, zien de Bloxx er juist uitnodigend uit en kunnen ze bijdragen aan een gezellige en ontspannen sfeer van desbetreffend evenement of festival op het terrein!

Interesse in onze Bloxx voor terreinbeveiliging?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om onze Bloxx te gebruiken voor het beveiligen van een terrein? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en leg je wensen aan ons voor. We denken graag met je mee, ook op het gebied van een strategische plaatsing van onze roadblocks.