Een van de belangrijkste zaken bij het organiseren van een evenement, is het afsluiten van wegen voor ongewenst verkeer. Met verschillende soorten wegversperringen kun je ervoor zorgen dat je het terrein of gebied waar het evenement plaatsvindt netjes en vooral veilig is afgebakend. Bij SafetyBloxx bieden we met onze Bloxx een goede oplossing voor wegafsluitingen bij evenementen.

Waarom wegafsluitingen bij evenementen?

Wanneer je een evenement organiseert, wil je de bezoekers laten genieten van een plezierig dagje uit in een veilige omgeving. Ongewenst verkeer dient dan ook geen toegang te krijgen tot het terrein of gebied: dit kan zorgen voor onveilige situaties of erger. We zetten deze en nog enkele belangrijke redenen op een rij, waarom wegafsluitingen bij evenementen zo belangrijk zijn:

  • Ongewenst verkeer wordt tegengehouden
  • Het gebied/terrein van de evenementen wordt afgebakend
  • Schept duidelijkheid voor zowel bezoekers als buitenstaanders
  • Zorgt voor een veilig gevoel voor bezoekers en omwonenden

Uiteraard dien je voor een goede inzet van wegafsluitingen na te denken over de mogelijk af te sluiten wegen en is contact met desbetreffende gemeente hierover noodzakelijk. Zo kun je vergunningen aanvragen voor het afsluiten van openbare wegen, waarna er een verkeersplan opgesteld kan worden.

Bloxx van SafetyBloxx is een goede keuze voor wegafsluitingen

Wanneer alle plannen rond zijn en de eventuele vergunningen geregeld zijn, is het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte partner. Een partner die roadblocks verhuurd die bewijzen verkeer tegen te houden. Bij SafetyBloxx bieden we uitkomst met onze Bloxx.

De Bloxx zijn zo gemaakt, dat wanneer er een vrachtwagen met 40 kilometer per uur tegen aan rijdt, ze kantelen en hiermee de vrachtwagen direct afremmen. Daarbij zijn onze roadblocks voor evenementen een zeer geschikte keuze. Door de vriendelijke uitstraling zorgen ze zowel voor veiligheid, als voor een ontspannen sfeer.

Interesse in het huren van onze Bloxx voor evenementen?

Wanneer je meer te weten wilt komen over het inzetten van onze Bloxx, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We denken graag met je mee! Wist je trouwens dat SafetyBloxx ook het transport van deze roadblocks uit handen neemt?